FAIL (the browser should render some flash content, not this).


C.S.P. (Concrete Stone Preparer) – produs sigur şi eficient de curăţare a resturilor de mortar şi eflorescenţă de pe suprafeţele de gresie şi cărămidă
CSP este o soluţie de acid mineral diluat ce curăţă chiturile cimentoase şi reface aspectul plăcilor ceramice de pardoseală. Cu CSP chiar rosturile cu chit murdar si negru pot fi aduse rapid si usor la culoarea initiala, în plus făcând plăcile de ceramică ale pardoselii să apară mai frumoase. Creşte rezistenţa lor la alunecare, îndepărtează depozitele minerale şi este ideal pentru a fi folosit înainte de etanşarea sau impregnarea suprafeţelor tratate.

DBX – produs sigur pentru curăţarea de vopsea şi îndepărtarea produselor de etanşare
DBX este o solutie de curatare de vopsea, solubila în apa, neriscanta, care înmoaie eficient straturile de vopsea si etansanti, permitând îndepartarea lor usoara. Actioneaza asupra vopselelor pe baza de apa sau solventi, lacuri si emailuri, etansanti cât si rasini poliuretanice si epoxidice. În ciuda acestui fapt, formula sigura a produsului DBX nu contine solventi si substante caustice puternic toxice, dar pastreaza avantajele fiecaruia. Intocmai ca produsele de curatat vopseaua ce se bazeaza pe clorura de metil, DBX se bazeaza pe o formula de expandare moleculara astfel incat functioneaza in principiu pe toate tipurile de acoperiri si etansanti. Iar DBX dureaza mult, asa ca, întocmai ca produsele caustice, este în stare sa îndeparteze straturi multiple de vopsea aplicata in timp, fara a se evapora rapid si nici a-si pierde taria.

SUPERB - produs de curăţare şi degresare cu multiple utilizări
Superb este un produs concentrat de curatare, degresant, care este extrem de eficient pentru curatarea unei mari varietati de suprafete. De la vinil si piele la motoare de automobile si sasiuri, formula sa puternica curata cu usurinta cele mai dificile grasimi, uleiuri si acumulari de funingine si mizerie, lasând suprafetele curate si aratând frumos. Cu cât mai dificila este situatia de curatare, cu atât este mai bine de folosit Superb.

Produsele Klenztone pentru curăţare piatră, betoane, cărămidă, granit, marmură, tencuieli, travertin, terazzo, gresie, calcare etc.
Gama de produse Klenztone se foloseşte cu succes in intreaga lume de peste 50 (cincizeci) de ani pentru curăţarea materialelor de construcţii expuse factorilor de mediu. Este solutia preferata datorita unor avantaje unice: nu corodeaza suprafata pe care se aplica si totusi CURĂŢĂ PERFECT.
Altii vorbesc de folosirea acizilor si a sablarii pentru curatarea zidariei dar, de fapt, ceea ce fac ei este corodarea stratului exterior al suprafetei. In afara de distrugerea proprietatii dvs. acele metode lasa in urma o suprafata care este puternic afectata negativ fiind expusa si deteriorata.
Abordarea KLENZTONE a restaurarilor este diferita. Aceasta functioneaza prin patrunderea prin pori si eliberarea murdariei ce se depusese inauntru. In acest fel, dupa clatirea cu apa, reziduurile se spala, lasand suprafata zidariei originale curata, tare si intacta.
Fie in interiorul cladirilor, fie in exteriorul lor, produsele KLENZTONE de curatare a pietrei sunt demonstrate ca fiind cele mai bune produse de acest tip, fiind agenti de curatare care refac rapid si cu usurinta lustrul si frumusetea de mult pierdute pentru toate tipurile de piatra afectate de trecerea timpului sau care sunt doar murdarite.
Indiferent de cat timp suprafetele de piatra au acumulat murdarii, KLENZTONE le lasa curate si stralucitoare, nu numai indepartand impuritatile ce ataca zidaria, dar si conservandu-le suprafetele.
KLENZTONE este unic deoarece a fost produs urmare a obtinerii unui brevet de inventie in SUA. Si este atat de sigur si eficient incat a fost ales de mii de constructori si profesionisti in restaurari din intreaga lume.
KLENZTONE nu necesita vreo abilitate mai speciala sau vreun echipament mai deosebit pentru a-l aplica. El se aplica prin pensulare, prin roluire sau pulverizare a suprafetei, dupa cum este mai usor pentru dvs. Apoi se clateste. Si KLENZTONE isi face treaba de curatare. Nu necesita vreo amestecare sau stabilire precisa a vreunei proportii de diluare.
Avem in prezent cinci tipuri de KLENZTONE, fiecare fiind mai potrivit pentru anumite utilizari. Va invitam sa alegeti de mai jos ce produs KLENZTONE se potriveste cel mai bine situatiei dumneavoastra si apoi sa ne contactati.


Fusce suscipit varius llus dolor, dapibus elor sit am, con-
sectetuer adicing elit. Praesent vestibu molestie lacus. Aenean nonum mhenit mauris. Phasellus porta. Fusce suscipit varius mi.

 Gravida at, cursus. nec. Aat, cursus nec, luctus.

 Ut tellus dolor, dapibus. Tellus dolor, dapibus eget.

 Gravida at, cursus. nec. Aat, cursus nec, luctus.

Lorem ipsum tellus dolor, dapibus elor sit am, conc-
tetuer adipiscing elit.

 Aenean auctor wisi et

 Lorem ipsum dolor sit

 Consectetuer adipiscilit

 Praesent vestib olestie

 Aenean nonum hendrit

 Consectetuer adipiscilit

 Praesent vestib olestie

 Aenean nonum hendrit

Praesent vestibu molestie lacus. Aeean nonum mhend.