FAIL (the browser should render some flash content, not this).COLODUR – Învelis poliuretanic monocomponent alifatic pentru finisarea si protectia pardoselilor interioare si exterioare.

Colodur este o rasina poliuretanica monocomponenta alifatica de înalta performanta, care se întareste, dupa reactie cu umiditatea din atmosfera, producând învelisuri dure si flexibile, cu o înalta rezistenta la abraziune si la agenti chimici. Asigura o excelenta suprafata de protectie pardoselilor supuse circulatiei intensive. Acest produs nu se sfarâma si nu îsi schimba culoarea dupa expunerea la radiatii ultraviolete. De aceea este recomandat pentru aplicatii exterioare si poate fi furnizat în orice culoare se doreste.Culori disponibile:
  • Transparent (Stralucitor sau Mat – varianta mata se poate realiza folosind aditivul de matuire Matting Additive).
  • Rosu / Verde / Gri.  • Exista doua versiuni de COLODUR, functie de scopul folosirii produsului:

  • COLODUR 40%. este ideal ca vopsea sau etansant de uz general pe beton, pardoseli epoxidice etc.

  • COLODUR 60%. este ideal ca finisaj TRANSPARENT sau restaurarea pardoselilor cu mare porozitate, cum ar fi sistemele epoxidice multi-strat (rasini epoxidice + granule mari), sau mozaicurile. În ambele cazuri, rata de aplicare recomandata este de 2,5 m2 / Kg (adica 0,4 Kg / m2), în 2 straturi.

  • Este posibil ca absorbtia pardoselilor sa fie diferita în diferite zone, astfel încât pot fi necesare straturi suplimentare în anumite locuri. Suporturile pe care se aplica trebuie sa fie întotdeauna uscate si curate. Cel mai bine este ca întotdeauna sa aplicati întâi un strat de PU PRIMER pentru a îmbunatati aderenta. În variantele colorate, înainte de aplicare este important a se omogeniza corect produsul folosind un mixer electric. Diluarea produsului si curatarea instrumentelor va fi facuta cu solventi. Se recomanda a se folosi diluantul PU Solvent din gama Rayston. Temperatura de aplicare: + 10 º C