FAIL (the browser should render some flash content, not this).Radguard este un produs pentru protecţia materialelor de construcţii expuse factorilor de mediu, mai precis un hidro-repelent lichid bazat pe alkyl silan.

Vâscozitatea sa mică asigură o bună impregnare şi o bună aderenţă la stratul pe care se aplică.

Aplicarea Radguardului schimbă caracteristicile de absorbţie ajutând suprafaţa să respingă apa în timp ce permite structurii să respire.

Caracteristicile excelente de respingere minimizează efectele de distrugere cauzate de umezeală (eflorescenţă, exfoliere şi penetrarea contaminanţilor distructivi, cum ar fi sărurile şi ionii de clor, sau precipitaţiile atmosferice, ploi acide).

Silanii de alkil sunt folosiţi în toată lumea de către specialişti pentru a proteja clădirile, podurile şi cheiurile (danele portuare) şi constituie un substrat excelent pentru aplicarea de vopsele.Radguard este garantat 10 ani
pentru construcţii noi pentru suprafeţele tratate numai dacă aplicarea a fost realizată de personal autorizat de producător. Pentru lucrările noi de infrastructură garanţia acordată este de 20 de ani.

Garanţia se acordă prin contract de garanţie iar, pentru lucrările mai mari de 500 mp, este susţinut printr-un contract asemănător între beneficiar şi Radcrete Pacific Pty Ltd Australia.
Garanţia şi răspunderea expiră după ce s-a scurs perioada de garanţie din momentul (ziua) cumpărării produsului.