FAIL (the browser should render some flash content, not this).


Fisa Tehnica a Concentratului Radmyx. Sistem de Impermeabilizare a Capilarităţilor

Detalii de aplicare sit amet, consectetuer adipisci elit. Praesnt vestib ulustie lacus.

 Fundatii din beton

 Puturi de lift

 Canale, Tunele

 Rezervoare, Baraje

 Radiere betonate armate

 Pivnite, Piloni


Avantajele principale ale produsului RadMyx in aplicatiile destinate atat constructiilor noi cat si resturarii si conservarii celor vechi :

 Universal-Multilateral

 Simplu

 Durabilitate

 Eficienta

 Siguranta

Radmyx asigură o modalitate completă de etanşare a structurilor de beton.
Radmyx se poate aplica şi la construcţii subterane cum ar fi fundaţii, tunele, apeducte precum şi la rezervoare de păstrare a apei. Acesta poate fi folosit ca un amestec, prin aplicare sub formă de pastă prin pulverizare sau sub formă de mortar şi este eficient la presiunile pozitive sau negative ale apei. Radmyx reacţionează cu produsele umede din beton pentru a forma cristale în crăpături, pori şi capilarităţi ale structurii de beton prin urmare blocând eficient pătrunderea apei.


Etanşarea completă se obţine în 5-7 zile de la aplicare. După ce procesul de cristalizare s-a finalizat, substanţele active din Radmyx rămân latente în beton. Orice contact ulterior cu apa va reactiva procesul de etanşare. .Pentru construcţiile noi tratamentul cu Radmyx este garantat 10 ani
numai dacă aplicarea a fost realizată de personal autorizat de societatea noastră. Garanţia se acordă prin contract de garanţie. Dar efectul de impermeabilizare este pe toată durată de viaţă mecanică a structurii de beton hidroizolate.

Pentru repararea construcţiilor vechi, fiecare aplicator acordă garanţia pe care o crede de cuviinţă, funcţie de rezistenţa mecanică a suprafeţelor tratate, de etanşeitatea rosturilor etc.